21 Kasım 2016 Pazartesi

İstanbul'u Sevmiyorum Gözlerim Kapalı

Gece gece aklıma düştü..Yazıya dökmenin tam zamanı diye düşündüm. Beni tanıyan herkes İstanbul'u ne kadar sevmediğimi bilir. İstanbul'a aşık insanları görünce de şaşırıyorum ne yalan söyleyeyim.İstanbul İstanbul olmayalı o kadar uzun zaman oldu ki..

Kaplumbağa Gibi Yaşamak İsterdim Hayatı


Kaplumbağa gibi yaşamak isterdim hayatı,evim sırtımda dolaşayım.. Ya da göçmen kuşlar misali sürekli yollarda olayım..Sağlam bir yoldaşla anlam kazanır gittiğin yollar.Yolda bulduklarını yola  çıktıklarınla değişmemeli insan.. Arkada bıraktıklarına bakılı kaldıkça önünü de göremezsin..Hayatta sırtını yaslayabileceğin tek insan,seni dünyaya getiren anne'dir. Değeri hiçbirşeyle ölçülemeyen,her ne kadar anlaşamasan,sorun da yaşasan, kavga da etsen hiçbirşey olmamış gibi kaldığın yerden devam ettiğin yegane varlık..Ve bu hayatta herkesin diline dolanmış,özlü söz haline gelmiş ne  varsa hepsi doğrudur. Kimine kulaktan dolma inanırsın.. Kimini de yaşayarak tecrübe edersin.. Eller kadir kıymet bilmiyor anne..

Baharda Bozcaada Turu

Gökçeada'dan sonra Bozcaada'yı da anlatmak icap eder elbete :) Yıl 2012,ilk kültür turum Kuzey Ege.. Pek çok yer gördüğümüz programın bir parçası da Bozcaada idi.. Kaleyi gezmiş, balık yemiş,Ayazma plajında denize girmiştik..Tadı öyle damağımda kalmış ki iki yıl sonra iki günlük bir program hazırladık Bozcaada için..

Akvaryum Koyu